Yleistä

Vuokra-autojen hintaan sisältyy vakuutuksen lisäksi vapaat kilometrit. Maksat siis polttoaineet oman käyttösi mukaan ja palautat ajoneuvon sovittuna ajankohtana sovittuun paikkaan tankattuna niinkuin se oli lähtiessäkin.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään vuokrauksen ajaksi ajolupa. Otathan siis mukaasi voimassa olevan ajokortin.

SAATAMME TARKISTAA LUOTTOTIETOSI! LUOTTOHÄIRIÖMERKINTÄ VOI VAIKUTTAA AJOLUVAN MYÖNTÄMISEEN!

Vuokrauksen ehdot TÄSTÄ

Kuormaliinat sekä nokkakärryt kuuluvat vuokran hintaan.


HUOM!

Mikäli asiakas ei palauta autoa sovittuna ajankohtana, peritään asiakkaalta 100€ suuruinen maksu alkavalta vuorokaudelta sekä hinnaston mukainen tuntiveloitus 10€/h. Myöskään etukäteen maksettuja maksuja ei palauteta asiakkaalle. Mikäli autossa on kuljetettu lemmikkieläimiä ilman lupaa tai autossa on poltettu tupakkaa tai auto on jätetty sellaiseen kuntoon että se vaatii sisäpesua tai puhdistusta, veloitamme 100€ suuruisen maksun.

Suomen rajojen ulkopuolelle vienti 80€/alkava vuorokausi. Mikäli asiakas vie auton rajojen ulkopuolelle ilman lupaa, voidaan koko vuokra purkaa heti. Asiakkaan on palautettava ajoneuvo 12 tunnin aikana tai muuten asiasta tehdään rikosilmoitus.

Mikäli et saavu sovittuna aikana paikalle etkä ole peruuttanut varaustasi 24h ennen sen alkamista, lähetämme laskun koko vuokrauksesta.

Etukäteen sovitut maksut alla näkyvälle tilille:

Saaja: Akaan Autovuokraamo

Tilinumero: FI45 1199 3000 1064 12