Muuttomaailma.fi suosittelema muuttopalvelu

MUUTTOAPU - LUOTETTAVAA JA REIPASTA MEININKIÄ


MUUTTO AKAA - TAMPERE - HELSINKI - TURKU - KOKO SUOMI
Teemme muuttoja myös Ruotsiin sekä Viroon

Teemme muuttoja AKAA - Tampere - Helsinki - Turku -alueella. Myös pidemmälle sopimuksen mukaan.


YLEISTÄ

Muuttomiehet ja muuttoauto sopii kodin tai toimiston muuttoon.

Muutot tehdään ilman hankalia ja kalliita välikäsiä. Muutto sujuu helposti ja nopeasti kun muuttomiehet ovat muuttoapuna.

Teemme muuttoja tuntiveloituksella sekä kiinteällä hinnalla josta asiakkaan kanssa sovitaan aina etukäteen ja erikseen.

Kustannusarviointi: Akaa 0€, Urjala 0€, Valkeakoski 0€, Lempäälä 0€, Pidemmälle sopimuksen mukaan.

Summa laskutetaan asiakkaalta etukäteen ennen sovittua muutto/kuljetusajankohtaa ellei toisin sovita. Mikäli muutto tai kuljetus kestää pidempään kuin laskutettu aika maksaa asiakas jäljelle jäävän osuuden paikan päällä joko käteisellä tai kortilla. Laskutus vain sopimusasiakkaille. Varausmaksua ei palauteta asiakkaalle mutta 2h minimiveloitus palautetaan asiakkaan tilille mikäli asiakas peruu muuton/kuljetuksen 7vrk ennen sovittua ajankohtaa. Alle 7vrk tulevat peruutukset veloitetaan normaalisti eikä maksua palauteta silloin asiakkaalle. Maksu tulee näkyä Akaan Autovuokraamon tilillä ennen sovittua muutto- tai kuljetuspäivää.

Hinnoittelemme jokaisen muuton aina erikseen. Isot muutot sekä arvotavarakuljetukset hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

puh. 0400 529 771 / info@akaanautovuokraamo.fi

Muuttolaatikot
Muuttolaatikko on kätevä apu sekä muuttamiseen ja säilytykseen. Maks. kuormitus 30 kg. Mitat: 485 x 247 x 300 mm. Hinta 1€ päivä/laatikko tai 1,50€ viikko/laatikko

Voit maksaa muuton joko käteisellä tai kortilla.

Mikäli maksu tapahtuu lahjakortilla tai sillä maksetaan osa muutosta, on tästä ilmoitettava etukäteen muuttoa varatessa!


Hintamme sisältää alv24%

MUUTTOVAKUUTUS - RIKKOONTUMISET SEKÄ MUUT VAHINGOT

Mikäli muuton tai muun työsuorituksen aikana kaikesta huolellisuudesta huolimatta rikkoontuu asiakkaan irtaimistoa, tulee asiakkaan hakea ensisijaisesti korvausta omasta vakuutusyhtiöstään.

Vakuutusyhtiölle on hyvä ilmoittaa etukäteen muuttopäivästä. Usein pelkkä puhelinsoitto riittää. Mikäli siirrettävissä tavaroissa on erityisen arvokasta tai herkästi rikkoutuvaa tavaraa, suosittelemme kysymään omasta vakuutusyhtiöstä erillistä vakuutusta kyseisille tavaroille.

Vahinkotapauksissa asiakkaan tulee tehdä kirjallinen reklamaatio Akaan Autovuokraamolle 7 (seitsemän) päivän kuluessa. Ellei näin ole menetelty, Akaan Autovuokraamolla ei ole korvausvastuuta.

Asiakas pitää huolen, että siirrettävät tavarat on pakattu asianmukaisesti (riittävä suojaus ym.).

Huonon suojaamisen takia naarmuuntuneita huonekaluja ei korvata.

Lattioihin tai vastaavien pintojen suojaaminen muuton tai muun työn ajaksi on aina asiakkaan vastuulla ellei toisin ole sovittu.

Akaan Autovuokraamon työntekijöiden ja asiakkaan on selkeästi pystyttävä yksilöimään tapahtuma (vahinko/ törkeä huolimattomuus), joka on johtanut tavaroiden tai kiinteistöjen vaurioitumiseen. Mikäli molemminpuolista yksilöimistä ei voida tehdä, ei vahinko ole korvauksen piirissä.


Akaan Autovuokraamon korvausvastuu siirrettävälle irtaimistolle aineutuneista vahingoista perustuu lakisääteiseen tiekuljetusvakuutukseen. Palveluun sovelletaan Logterms 2008 yleisiä kuljetus- ja logistiikkapalveluehtoja. Ehtoihin voit tutustua täältä:

Tiekuljetuslain mukaan kuljetusyhtiön vastuu on rajoitettu (20 €/kg).


Varaukset sekä lisätiedot Akaan Autovuokraamo / puh. 0400 529 771 / info@akaanautovuokraamo.fi